Fauske bibliotek

Institut Paul Bocuse gastronomique: the definitive step-by-step guide to culinary excellence : key techniques, ingredients and recipes explained in 1,800 photographs
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Institut Paul Bocuse gastronomique: the definitive step-by-step guide to culinary excellence : key techniques, ingredients and recipes explained in 1,800 photographs
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Engelsk
Hylleplassering
  • 641.5 I
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2016
ISBN
  • 978-0-600-63417-1
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00000799pam  22001931  4500
*001102390
*008200630                a          00eng 2
*015  $a0591327$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-0-600-63417-1$binnbundet$cNkr 716.00
*08201$a641.5$zh$223/nor
*090  $bq$c641.5$dI
*096  $a641.5 I
*24500$aInstitut Paul Bocuse gastronomique$bthe definitive step-by-step guide to culinary excellence : key techniques, ingredients and recipes explained in 1,800 photographs$ccompiled by Hervé Fleury ; preface by Paul Bocuse ; photography by Aurélie Jeannette and Jonathan Thevenet
*260  $aLondon$bHamlyn$c2016
*300  $a718 sider$billustrasjoner i farger
*546  $aEngelsk tekst
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$9nor
*700 0$aFleury, Hervé$ered.
*710 0$aInstitut Paul Bocuse
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerSamlingHylle
Ex1Tilgjengelig Fauske voksen 641.5 I