Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Biolog Kirsten Winge har en særskilt interesse for å utforske det naturens spiskammer har å by på. Dette er noe hun har formidlet i en rekke bøker om alt fra bær til viltkjøtt. I denne boken tar Winge for seg de vanligste ville bær ene man finner i Norge. Leseren får en innføring i hvordan disse bær ene kan foredles til smakfulle produkter som saft, gelér og syltetøy, eller som komponenter i desserter, kaker og bakverk. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001556pam 22002411 4500
*001107646
*008 a 0 00nob 2
*015 $a0604793$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-419-5364-4$bheftet$cNkr 349.00
*08201$a641.647$zh$223/nor
*090 $bq$c641.647$dW
*096 $a641.647 W
*100 0$aWinge, Kirsten$d1960-$jn.$0(NO-TrBib)90399518
*24510$aVille bær $brå smak$cKirsten Winge og Arne Nohr
*250 $a1. utgave
*260 $aBergen$bVigmostad Bjørke$c[2021]
*300 $a127 sider$billustrasjoner i farger$c25 cm
*520 $aBiolog Kirsten Winge har en særskilt interesse for å utforske det naturens spiskammer har å by på. Dette er noe hun har formidlet i en rekke bøker om alt fra bær til viltkjøtt. I denne boken tar Winge for seg de vanligste ville bær ene man finner i Norge. Leseren får en innføring i hvordan disse bær ene kan foredles til smakfulle produkter som saft, gelér og syltetøy, eller som komponenter i desserter, kaker og bakverk. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aBær $0matlaging$1641.647$2bibbi$41115808$9nor
*700 0$aNohr, Arne$d1955-$efotogr.$jn.$0(NO-TrBib)1470399608869
*856 $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://aja.bs.no/5ab91f4f-242c-4a0c-98aa-8cab3839232d/cover/original.jpg$3Omslagsbilde
*856 $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://aja.bs.no/5ab91f4f-242c-4a0c-98aa-8cab3839232d/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*996 $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=639056&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening