Fauske bibliotek

Franske oster
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Franske oster
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.37 M
Eier
  • Fauske
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
  • 2006
Noter
  • Håndboka gir en alfabetisert oversikt over franske oster fra regioner som Camembert, Roquefort, Brie, Abondance, Livarot og Salers. Den tar for seg ulike produsenter, smaksbeskrivelser, ostens opprinnelse og regionale spesialiteter. Har bibliografi, innholdsfortegnelse, ordliste, register
ISBN
  • 82-04-11299-8
  • 978-82-04-11299-6
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*00143710
*007  
*008070827 2006           a     0    00nob 2
*019  $avoksne$bl
*020  $a82-04-11299-8$bh.$cNkr 329.00
*020  $a978-82-04-11299-6
*041  $heng
*08231$a641.37$zh$25
*096  $a641.37 M
*100 0$aMasui, Kazuko
*24010$aFrench cheeses
*24510$aFranske oster$cKazuko Masui og Tomoko Yamada ; oversatt av Bodil Sunde ; tilrettelagt for norske forhold av Sverre Lie
*260  $a[Oslo]$bDamm$c2006
*300  $a288 s.$bkol. ill.
*440 0$aDamm referanse
*505  $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, ordliste, register
*520  $aHåndboka gir en alfabetisert oversikt over franske oster fra regioner som Camembert, Roquefort, Brie, Abondance, Livarot og Salers. Den tar for seg ulike produsenter, smaksbeskrivelser, ostens opprinnelse og regionale spesialiteter.
*572  $aUndertittel på omslaget: Produsenter, smaksbeskrivelser, historie, regionale spesialiteter
*574  $aOriginaltittel: French cheeses
*650 1$aOst$xFrankrike$xOppslagsbøker$1641.37$2BS$9nor
*700 0$aYamada, Tomoko$emedforf.
*700 0$aSunde, Bodil$eovers.$jn.
*850  $aFauske
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerSamlingHylle
Ex1Tilgjengelig Fauske voksen MAG 641.37 M