Forfatter
Tittel Basic asia tisk: alt du trenger for å lage "yin og yang" i kjøkkenet
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Oppdag wokens og soyasausens verden! Boka gir ei grunnleggende innføring i asia tisk matlaging og forteller det du trenger å vite om ingredienser, tilberedningsmåter og nyttige redskap. Basic asia tisk leder oss gjennom jungelen av sitrongress og tamarind, tedrikking og meditasjon, spisepinner og varme kluter. Og fremfor alt: Her er oppskrifter på alt fra misosuppe, kryddersterke nudler og kokossuppe med kylling til sushi, Nasi goreng og mangokrem. Det er ingen ende på smakene - rent asia tisk!
ISBN 82-03-23215-9 82-525-5726-0
Tilgjengelige
Venteliste
*000 am
*00144899
*007
*008080213 2005 a 0 00nob 2
*015 $a0154087$bBIBBI
*019 $avoksne$bl
*020 $a82-03-23215-9$bh.
*020 $a82-525-5726-0
*041 $hger
*08231$a641.595$zh$25
*090 $c641.595$dS
*096 $a641.595 S
*100 0$aSchinharl, Cornelia
*24010$aAsia n basics
*24510$aBasic asia tisk$balt du trenger for å lage "yin og yang" i kjøkkenet$cCornelia Schinharl, Sebastian Dickhaut ; oversatt av Ann Høydalsnes
*260 $a[Oslo]$bAschehoug$ccop. 2005
*300 $a160 s.$bill.
*520 $aOppdag wokens og soyasausens verden! Boka gir ei grunnleggende innføring i asia tisk matlaging og forteller det du trenger å vite om ingredienser, tilberedningsmåter og nyttige redskap. Basic asia tisk leder oss gjennom jungelen av sitrongress og tamarind, tedrikking og meditasjon, spisepinner og varme kluter. Og fremfor alt: Her er oppskrifter på alt fra misosuppe, kryddersterke nudler og kokossuppe med kylling til sushi, Nasi goreng og mangokrem. Det er ingen ende på smakene - rent asia tisk!
*574 $aOriginaltittel: Asia n basics
*650 1$aMatlaging$xAsia $1641.595$2BS
*700 0$aDickhäut, Sebastian$emedforf.
*850 $aFauske
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening