Forfatter
Tittel Alt om røyk og rak, tørk og grav: speking, salting, hermetisering
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne boka har forfatteren samlet tradisjoner og teknikker som kan brukes for å konservere mat. Kaldrøyking, varmrøyking, raking og rakefiske, salting og speking, tørking, luting, graving og hermetisering. Har oppskrifter, litteraturliste og register. Har tidligere vært utgitt i 2002 med tittelen: Røyk og rak, tørk og grav.
1. utg.: Oslo : Naturforl., 2002 med tittel: Røyk og rak, tørk og grav
Har bibliografi, innholdsfortegnelse, register
ISBN 978-82-525-7596-5 978-82-529-3268-3
Tilgjengelige
Venteliste
*00001106nam 22002411 450
*00176277
*00520110303234500.0
*008 2010 a 0 00nob 2
*015 $a0261634$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-525-7596-5
*020 $a978-82-529-3268-3$bib.$cNkr 419.00
*035 $a(BIBBI)000261634
*08231$a641.4$zh$25
*090 $bq$c641.4$dH
*096 $a641.4 H
*100 0$aHagen, Helge$d1951-$jn.
*24510$aAlt om røyk og rak, tørk og grav$bspeking, salting, hermetisering$cHelge Hagen
*250 $a2. utg.
*260 $a[Oslo]$bTun$c2010
*300 $a192 s.$bkol. ill.
*503 $a1. utg.: Oslo : Naturforl., 2002 med tittel: Røyk og rak, tørk og grav
*505 $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, register
*520 $aI denne boka har forfatteren samlet tradisjoner og teknikker som kan brukes for å konservere mat. Kaldrøyking, varmrøyking, raking og rakefiske, salting og speking, tørking, luting, graving og hermetisering. Har oppskrifter, litteraturliste og register. Har tidligere vært utgitt i 2002 med tittelen: Røyk og rak, tørk og grav.
*650 1$aMatvarer$xKonservering$0husstell $1641.4$2BS$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening