Forfatter
Tittel LavFODMAP: god mat for sensitive mager
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter FODMAP er en fellesbetegnelse for en gruppe vanskelig fordøyelige karbohydrater: fermenterbare oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og polyoler. For mange som sliter med sensitiv mage (irritabel tarm) kan det å unngå matvarer med disse karbohydratene være til hjelp. Denne boken inneholder 80 oppskrifter som følger FODMAP-dietten: middager, desserter, sauser, tilbehør og kaker som kan hjelpe mot urolig mage.
Har innholdsfortegnelse
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001414 am 2200277 4500
*00178093
*008 a 00nob 2
*015 $a0420984$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-03-29531-7$bib.$cNkr 349.00
*08231$a641.563$zh$25
*090 $c641.563$dÅ
*096 $a641.563 Å
*100 0$aÅgotnes, Cecilie Hauge$d1973-$jn.
*24510$aLavFODMAP$bgod mat for sensitive mager$cCecilie Hauge Ågotnes ; fotografier av Christin Eide
*260 $aOslo$bAschehoug$c2015
*300 $a175 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse
*520 $aFODMAP er en fellesbetegnelse for en gruppe vanskelig fordøyelige karbohydrater: fermenterbare oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og polyoler. For mange som sliter med sensitiv mage (irritabel tarm) kan det å unngå matvarer med disse karbohydratene være til hjelp. Denne boken inneholder 80 oppskrifter som følger FODMAP-dietten: middager, desserter, sauser, tilbehør og kaker som kan hjelpe mot urolig mage.
*650 1$aLavFODMAP-dietten$0matlaging$1641.563$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aEide, Christin$efotogr.$jn.
*900 0$aHauge Ågotnes, Cecilie$d1973-$jn.$zÅgotnes, Cecilie Hauge$9nor
*950 0$aLow FODMAP-dietten$zLavFODMAP-dietten$0matlaging$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening