Forfatter
Tittel Asia tisk for alle: autentiske oppskrifter fra Norges ledende asia tiske restauranter
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Asia tisk for alle er ifølge forlaget en bok som skal gi deg inspirasjon og være en veiviser til et spennende, smakfullt kjøkken. Forfattren Yat Fai Cheng jakter på nye impulser i barndommens Hong Kong. Boken er gjennomillustrert med fargebilder som viser både retten og gir en nærhet til råvarene og de kinesiske markedene. Boken har register, innledning, samt litt info om kjøkkenutstyr og hva man skal drikke til hva.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001519 am 2200289 4500
*00182647
*008 a 00nob 2
*015 $a0299614$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-316-0511-9$bib.$cNkr 249.00
*08231$a641.595$zh$25
*090 $bq$c641.595$dC
*096 $a641.595 C
*100 0$aCheng, Yat Fai$d1964-$jkin.-n.
*24510$aAsia tisk for alle$bautentiske oppskrifter fra Norges ledende asia tiske restauranter$cTrygve Indrelid (foto) ; Ellen Renberg (red.) ; [skrevet av Yat Fai Cheng, Cheung Man Lung og Ellen Renberg]
*260 $aOslo$bSpektrum$c2013
*300 $a191 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aAsia tisk for alle er ifølge forlaget en bok som skal gi deg inspirasjon og være en veiviser til et spennende, smakfullt kjøkken. Forfattren Yat Fai Cheng jakter på nye impulser i barndommens Hong Kong. Boken er gjennomillustrert med fargebilder som viser både retten og gir en nærhet til råvarene og de kinesiske markedene. Boken har register, innledning, samt litt info om kjøkkenutstyr og hva man skal drikke til hva.
*650 1$aMatlaging$zAsia $1641.595$2BS$9nor
*700 0$aIndrelid, Trygve$d1952-$efotogr.$jn.
*700 0$aRenberg, Ellen$d1966-$ered.$jn.
*700 0$aCheung, Man Lung$d1976-$emedforf.$jkin.-n.
*900 0$aYat Fai Cheng$zCheng, Yat Fai$9nor
*900 0$aFai Cheng Yat$zCheng, Yat Fai$9nor
*900 0$aMan Lung Cheung,$zCheung, Man Lung$9nor
*900 0$aLung Cheung Man$zCheung, Man Lung$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening