Forfatter
Tittel Kjøkkenveien: en bok om mat og arbeid
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Boka gir oss et innblikk i hvordan livet på et profesjonelt restaurantkjøkken virkelig er. Utad har kokkene blitt kjendiser og kulturelle helter, og profesjonelle kjøkken framstilles som mytisk og magisk i magasiner og på TV. Samtidig er kokkefaget et lavstatusyrke med lave lønninger, dårlige arbeidsbetingelser og harde fysiske krav. Andreas Delsett fikk tilbudet om å jobbe en periode på et restaurantkjøkken. Han så for seg en lærerik tid i en spennende verden. I stedet ble tiden på Restaurant Stock i Oslo både utmattende og utfordrende.
Har bibliografi
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001345pam 22002411 4500
*001100594
*008190910 a 00nob 2
*015 $a0570509$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-328-0295-1$binnbundet$cNkr 449.00
*08201$a641.5092$zh$223/nor
*090 $c641.5092$dD
*096 $a641.5092 D
*100 0$aDelsett, Andreas Liebe$d1984-$jn.
*24510$aKjøkkenveien$ben bok om mat og arbeid$cAndreas Liebe Delsett
*250 $a1. utgave
*260 $aOslo$bForlaget Press$c2019
*300 $a359 sider
*505 $aHar bibliografi
*520 $aBoka gir oss et innblikk i hvordan livet på et profesjonelt restaurantkjøkken virkelig er. Utad har kokkene blitt kjendiser og kulturelle helter, og profesjonelle kjøkken framstilles som mytisk og magisk i magasiner og på TV. Samtidig er kokkefaget et lavstatusyrke med lave lønninger, dårlige arbeidsbetingelser og harde fysiske krav. Andreas Delsett fikk tilbudet om å jobbe en periode på et restaurantkjøkken. Han så for seg en lærerik tid i en spennende verden. I stedet ble tiden på Restaurant Stock i Oslo både utmattende og utfordrende.
*650 1$aKokker$1641.5092$2BS$41111906$9nob
*650 2$aMatlaging$1641.5$2BS$41121834$9nor
*650 2$aRestauranter og kafeer$1647.95$2BS$41120435$9nob
*900 0$aLiebe Delsett, Andreas$zDelsett, Andreas Liebe$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening