Forfatter
Tittel Walt Disney's Hall of fame: til bords i Andeby. 2. Carl Barks
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
Noter På omslaget: De store serieskaperne
Carl Barks kunne som få karikere menneskers dårskap, forfengelighet og svakheter, kort sagt oss i vår menneskelighet. I serien Hall of Fame gjør vi dypdykk i Barks' observasjoner av livet i Andeby - denne gangen med fokus på mat. Vi setter oss til bords med Donald og guttene, og det dukker opp diverse gjester; fra Dolly og Bestemor til kalkunen som aldri ble stekt. Historiene viser hva som er typisk mat i Andeby og hvordan det tilberedes - ved nøye forberedelser eller rene slumpetreff, som f.eks. å steke julekalkun ved friskjonsvarme i atmosfæren. Vi ser på restaurantlivet i byen, inkludert iskrembaren der man kan kjenne hvor deilig det er med sjokoladesaus mellom tærne. Donald viser fram sine bakekunster - som nybakt baker med hakkespettpai på merittlisten, og som demonstratør for onkel Skrues Vidundermel. Vi kan bli med på piknik, bedt eller ubedt, som da Ole, Dole og Doffen gjorde sitt beste for å spolere Donalds romantiske piknik med Dolly.
Inneholder utvalgte tegneserier av Carl Barks med kommentarer om hans valg av mat og matlaging i Andeby
ISBN 82-429-2540-2 7031650505075
Tilgjengelige
Venteliste
*000 cam
*00157769
*007
*008120126 j 1dnob
*015 $a866885$bBibliofilID
*019 $ab,bu,u,mu$abarn$bl$dT
*020 $a82-429-2540-2$bib.
*020 $a7031650505075
*041 $heng
*0823 $a741.5973$zh$2d
*090 $bT$dWal
*096 $ab T
*100 $aBarks, Carl$d1901-2000$jam.
*24500$aWalt Disney's Hall of fame$btil bords i Andeby$n2$pCarl Barks
*250 $a2. opplag 2009
*260 $aOslo$bEgmont serieforl.$c2005
*300 $a192 s.$bkol. ill.
*440 0$aHall of fame$wWalt Disney's Hall of fame
*500 $aPå omslaget: De store serieskaperne
*505 $aInneholder utvalgte tegneserier av Carl Barks med kommentarer om hans valg av mat og matlaging i Andeby
*520 $aCarl Barks kunne som få karikere menneskers dårskap, forfengelighet og svakheter, kort sagt oss i vår menneskelighet. I serien Hall of Fame gjør vi dypdykk i Barks' observasjoner av livet i Andeby - denne gangen med fokus på mat. Vi setter oss til bords med Donald og guttene, og det dukker opp diverse gjester; fra Dolly og Bestemor til kalkunen som aldri ble stekt. Historiene viser hva som er typisk mat i Andeby og hvordan det tilberedes - ved nøye forberedelser eller rene slumpetreff, som f.eks. å steke julekalkun ved friskjonsvarme i atmosfæren. Vi ser på restaurantlivet i byen, inkludert iskrembaren der man kan kjenne hvor deilig det er med sjokoladesaus mellom tærne. Donald viser fram sine bakekunster - som nybakt baker med hakkespettpai på merittlisten, og som demonstratør for onkel Skrues Vidundermel. Vi kan bli med på piknik, bedt eller ubedt, som da Ole, Dole og Doffen gjorde sitt beste for å spolere Donalds romantiske piknik med Dolly.
*600 2$aBarks, Carl$d1901-2000$jam.$1741.5092$4d5
*655 2$aTegneserier$xFunny animals
*655 2$aTegneserier, Amerikanske
*700 $aDisney, Walt$d1901-1966$jam.$qDisney, Walter Elias
*740 0$aDe store serieskaperne$wstore serieskaperne
*850 $aFauske
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening