Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Tom Victor Gausdal og Stian Floer viser i denne boken viser i denne boken at fisk og sjømat er verdens beste hverdagsmat. De lærer oss de beste teknikkene, forteller om de gode råvarene i fiskedisken, og gir tips om tilberedningsmåter, lure knep, smaker og tilbehør til fiskestykket. Her finner vi oppskrifter på blant annet seibiff, fiskekaker, røkt kolje og bergensk fiskesuppe.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001144nam 22002411 450
*00175279
*00520121025070000.0
*008 2012 a 00nob 2
*015 $a0283938$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-7547-483-2$bib.$cNkr 399.00
*035 $a(BIBBI)000283938
*08231$a641.692$zh$25
*090 $c641.692$dG
*096 $a641.692 G
*100 0$aGausdal, Tom Victor$d1976-$jn.
*24510$aFiskekokeboka$cTom Victor Gausdal & Stian Floer ; matfoto: Ingvar Eriksson
*260 $aOslo$bPress$c2012
*300 $a323 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aTom Victor Gausdal og Stian Floer viser i denne boken viser i denne boken at fisk og sjømat er verdens beste hverdagsmat. De lærer oss de beste teknikkene, forteller om de gode råvarene i fiskedisken, og gir tips om tilberedningsmåter, lure knep, smaker og tilbehør til fiskestykket. Her finner vi oppskrifter på blant annet seibiff, fiskekaker, røkt kolje og bergensk fiskesuppe.
*650 1$aFiskeretter $0matlaging$1641.692$2BS$9nor
*700 0$aEriksson, Ingvar$efotogr.$jsv.
*700 0$aFloer, Stian$d1976-$emedforf.$jn.
*950 0$aFisk$zFiskeretter $0matlaging$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening