Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I julen skal vi spise godt og mye. Boken henvender seg til alle generasjoner, med nøye forklaringer og lure løsninger. Her finner man alt fra ribbe og pinnekjøtt til gløgg, lussekatter, hjemmelaget sild og gravlaks, delfiakake, marsipan, kakao, grøt, lutefisk, juletorsk, hummer og nyttårskalkun. Mat blir oftest best når man lager den selv fra bunnen av, enten på tradisjonelt vis eller med en moderne vri. Viestad gir også tips om planlegging, slik at man kan kose seg med juleforberedelsene uten stress.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001273nam 22002531 450
*00175372
*00520141010070000.0
*008 2014 a 00nob 2
*015 $a0398334$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-45010-6$bib.$cNkr 379.00
*035 $a000398334
*08231$a641.568$zh$25
*090 $bq$c641.568$dV
*096 $aJulemat 641.568
*100 0$aViestad, Andreas$d1973-$jn.
*24510$aJulemat $cAndreas Viestad ; foto: Mette Randem
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2014
*300 $a159 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aI julen skal vi spise godt og mye. Boken henvender seg til alle generasjoner, med nøye forklaringer og lure løsninger. Her finner man alt fra ribbe og pinnekjøtt til gløgg, lussekatter, hjemmelaget sild og gravlaks, delfiakake, marsipan, kakao, grøt, lutefisk, juletorsk, hummer og nyttårskalkun. Mat blir oftest best når man lager den selv fra bunnen av, enten på tradisjonelt vis eller med en moderne vri. Viestad gir også tips om planlegging, slik at man kan kose seg med juleforberedelsene uten stress.
*650 1$aJulemat $0matlaging$1641.568$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aRandem, Mette$d1972-$efotogr.$jn.
*950 0$aMatlaging$xJul$zJulemat $9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening