Forfatter
Tittel Kom i gang med fermentering : godt, sunt og enkelt
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Fermentering, eller gjæring, er en tradisjonsrik metode for konservering av mat. Denne boka inneholder 35 oppskrifter på fermenterte frukt og grønnsaker: drikker, surkål, sauser og annet tilbehør, samt den koreanske kimchi, som har blitt et populært innslag på norske restaurantbord. Her lærer du også å lage den forfriskende tedrikken kombucha. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har bibliografi, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001409 am 2200301 4500
*00187226
*008 a 00nob 2
*015 $a0498454 $bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-7201-628-8 $bib. $cNkr 349.00
*041 $hdan
*08201$a641.4 $zh $223/nor
*090 $c641.4 $dP
*096 $a641.4 P
*100 0$aPeterson, Shane$jam.
*24010$aFermentering
*24510$aKom i gang med fermentering $bgodt, sunt og enkelt $cShane Peterson, Søren Ejlersen og Ditte Ingemann ; oversatt av Irene Inman Tjørve
*260 $aOslo $bJ.M. Stenersen$ccop. 2016
*300 $a159 s. $bkol. ill.
*505 $aHar bibliografi, register
*520 $aFermentering, eller gjæring, er en tradisjonsrik metode for konservering av mat. Denne boka inneholder 35 oppskrifter på fermenterte frukt og grønnsaker: drikker, surkål, sauser og annet tilbehør, samt den koreanske kimchi, som har blitt et populært innslag på norske restaurantbord. Her lærer du også å lage den forfriskende tedrikken kombucha. Omtalen er utarbeidet av BS.
*574 $aOriginaltittel: Fermentering
*650 1$aFermentering$0hjemmekonservering$1641.4$2BS $9nor
*655 2$aKokebok$2BS $9nor
*700 0$aEjlersen, Søren$d1967-$emedforf. $jd.
*700 0$aIngemann, Ditte$emedforf. $jd.
*700 0$aTjørve, Irene Inman$d1959-$eovers. $jn.
*900 0$aInman Tjørve, Irene $zTjørve, Irene Inman $9nor
*950 0$aMatoppskrifter $zKokebok $9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening