Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Å lage is selv blir stadig mer populært. Denne boken inneholder oppskrifter på 50 ulike pinneis, som også kan servers som kuleis. Her er noe for enhver smak: salt lakris og sitron, pære og honning, popcornis, vanilje med bourbon, kokos, frisk frukt, salt karamell, sjokoladepuddingis m.m. I tillegg kommer oppskrifter på sorbé, samt til toppinger og strøssel. Isen er laget av økologiske og naturlige ingredienser.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001143 am 2200241 4500
*00187967
*008 a 00nob 2
*015 $a0377203 $bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-42611-8 $bib. $cNkr 299.00
*041 $hswe
*08231$a641.86 $zh $25
*090 $c641.86 $dE
*096 $a641.86 E
*100 0$aEmson, Nicole$d1973-
*24010$aStikkinikkis ice pops
*24510$aIspinner $cNicole Emson ; oversatt av Mette-Cathrine Jar
*260 $a[Oslo] $bCappelen Damm$c2014
*300 $a96 s. $bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aÅ lage is selv blir stadig mer populært. Denne boken inneholder oppskrifter på 50 ulike pinneis, som også kan servers som kuleis. Her er noe for enhver smak: salt lakris og sitron, pære og honning, popcornis, vanilje med bourbon, kokos, frisk frukt, salt karamell, sjokoladepuddingis m.m. I tillegg kommer oppskrifter på sorbé, samt til toppinger og strøssel. Isen er laget av økologiske og naturlige ingredienser.
*574 $aOriginaltittel: Stikkinikkis ice pops
*650 1$aIskrem$0matlaging$1641.862$2BS $2BS $9nor
*700 0$aJahr, Mette-Cathrine$d1948-$eovers. $jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening