Forfatter
Tittel Fattigmenn, tilslørte bondepiker og rike riddere: mat og spisevaner i Norge fra 1500-tallet til vår tid
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Boka gir et innblikk i det norske kjøkkenets tilblivelse og utvikling fra 1500-tallet og til våre dager. Forfatteren forteller hvor vi har fått impulsene fra og hvilke perioder som har vært viktige i endringen av kostholdet vårt. Vi får også innblikk i hvilke spisevaner vi har og hvorfor vi spiser som vi gjør i dag. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har bibliografi, noter, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001217pam 22002291 4500
*001100549
*008190617 a 00nob 2
*015 $a0564232$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-54934-3$bheftet$cNkr 449.00
*08201$a394.1209481$zh$223/nor
*090 $bq$c641.3009481$dB
*096 $a641.3009481 B
*100 0$aBugge, Annechen Bahr$d1966-$jn.
*24510$aFattigmenn, tilslørte bondepiker og rike riddere$bmat og spisevaner i Norge fra 1500-tallet til vår tid$cAnnechen Bahr Bugge
*250 $a1. utgave
*260 $aOslo$bCappelen Damm akademisk$c2019
*300 $a560 sider$billustrasjoner i farger
*505 $aHar bibliografi, noter, register
*520 $aBoka gir et innblikk i det norske kjøkkenets tilblivelse og utvikling fra 1500-tallet og til våre dager. Forfatteren forteller hvor vi har fått impulsene fra og hvilke perioder som har vært viktige i endringen av kostholdet vårt. Vi får også innblikk i hvilke spisevaner vi har og hvorfor vi spiser som vi gjør i dag. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aSpise- og drikkeskikker$zNorge$1394.1209481$2BS$9nob
*650 2$aMat$zNorge$xHistorie $1641.3009481$2BS$9nob
*650 $aMatlaging $zNorge$1641.59481
*900 0$aBahr Bugge, Annechen$zBugge, Annechen Bahr$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening