Fauske bibliotek

Klippfisk: historien, reisen, oppskriftene
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Klippfisk: historien, reisen, oppskriftene
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.6 Ste
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2024
Noter
  • Dette er boken for alle som elsker klippfisk - eller som vil bli bedre kjent med denne fantastiske norske råvaren. Klippfisk: historien - reisen - oppskriftene er en informativ, fristende og underholdende kokebok om den litt glemte nasjonalskatten. Her ufarliggjør vi klippfisk som råvare. Vi gir deg svarene på alt du lurer på om klippfisk, og kanskje et par ting til. Du får også oppskriften på klippsfisk-klassikere som bacalao og bolinhos. Men vi tar også klippfisken med inn i samtiden. Rettere sagt rett inn i nordmenns favorittretter - i middager du kanskje aldri før har tenkt at klippfisk kan brukes. Det blir fristende klippfisktaco, quesadillas, burgere, calzone og pasta, og mye, mye mer. Denne boken vil gi deg ny inspirasjon og matglede!
ISBN
  • 978-82-02-75646-8
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00002340pam  22003131  4500
*001115107
*008231204                a       0  00nob 2
*015  $a0707676$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-02-75646-8$binnbundet$cNkr 479.00
*08201$a641.692$zh$223/nor/20240209
*090  $c641.6$dSTE
*096  $a641.6 Ste
*100 0$aSteffensen, Arnt$d1968-$jn.$0(NO-TrBIB)15040464
*24510$aKlippfisk$bhistorien, reisen, oppskriftene$cArnt Steffensen, Christian Larris Honstad og Frode Kristoffersen ; foto og styling: Line Dammen
*250  $a1. utgave
*260  $aOslo$bCappelen Damm$c2024
*300  $a189 sider$billustrasjoner i farger
*520  $aDette er boken for alle som elsker klippfisk - eller som vil bli bedre kjent med denne fantastiske norske råvaren. Klippfisk: historien - reisen - oppskriftene er en informativ, fristende og underholdende kokebok om den litt glemte nasjonalskatten. Her ufarliggjør vi klippfisk som råvare. Vi gir deg svarene på alt du lurer på om klippfisk, og kanskje et par ting til. Du får også oppskriften på klippsfisk-klassikere som bacalao og bolinhos. Men vi tar også klippfisken med inn i samtiden. Rettere sagt rett inn i nordmenns favorittretter - i middager du kanskje aldri før har tenkt at klippfisk kan brukes. Det blir fristende klippfisktaco, quesadillas, burgere, calzone og pasta, og mye, mye mer. Denne boken vil gi deg ny inspirasjon og matglede!
*650 1$aKlippfisk$0matlaging$1641.692$2bibbi$41124416$9nor
*650 2$aKlippfisk$xHistorie$0skikker$1392.3709$2bibbi$41144530$9nob
*655 2$aKokebøker$2ntsf$4https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nor
*700 0$aHonstad, Christian Larris$eforf.$jn.$0(NO-TrBIB)1704950347370
*700 0$aKristensen, Frode$d1955-$eforf.$jn.$0(NO-TrBIB)1707379792151
*700 0$aDammen, Line$d1967-$efotogr.$jn.$0(NO-TrBIB)3102844
*856  $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/e9db560d-657f-442b-80c2-f4b9daf9e5d9/original.jpg$3Omslagsbilde
*856  $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/e9db560d-657f-442b-80c2-f4b9daf9e5d9/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
*996  $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=764605&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Bilder 
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerSamlingHylle
Ex1Tilgjengelig Fauske voksen 641.6 Ste