Fauske bibliotek

Pytonslanger i eddik og stekte elefantsnabler: Matens historie
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Pytonslanger i eddik og stekte elefantsnabler: Matens historie
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • b 909 N
Eier
  • Fauske
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1996
Noter
  • En kald høstdag bestemmer forfatteren seg for å lage Mulligatawnysuppe. Med godt selskap av den matglade labradoren Sila begir han seg inn i matens verden, og resultatet får du her. Visste du forresten at gresshopper er svært så sunt? Og at man i begynnelsen ikke torde spise poteter av frykt for å bli spedalsk?
ISBN
  • 82-10-04148-7
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*00118191
*008990802                j          0 nob
*019  $abu,u$bl
*020  $a82-10-04148-7
*082  $a641.509
*082  $a394.1
*082  $a909$zh
*096  $ab 909 N
*10010$aNewth, Philip$d1939-$jeng.-n.
*24510$aPytonslanger i eddik og stekte elefantsnabler$bMatens historie$cPhilip Newth
*260  $aOslo$bTiden$c1996
*300  $a81 s.
*520  $aEn kald høstdag bestemmer forfatteren seg for å lage Mulligatawnysuppe. Med godt selskap av den matglade labradoren Sila begir han seg inn i matens verden, og resultatet får du her. Visste du forresten at gresshopper er svært så sunt? Og at man i begynnelsen ikke torde spise poteter av frykt for å bli spedalsk?
*650  $aSpise- og drikkeskikker$1394.1
*650  $aMatlaging - historie$1641.509
*650  $aKulturhistorie$0generelle skrifter$1909
*850  $aFauske
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerSamlingHylle
ex 1Tilgjengelig Fauske bibliotek b 909 N