Fauske bibliotek

Alt om røyk og rak, tørk og grav: speking, salting, hermetisering
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Alt om røyk og rak, tørk og grav: speking, salting, hermetisering
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.4 H
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2010
Noter
  • I denne boka har forfatteren samlet tradisjoner og teknikker som kan brukes for å konservere mat. Kaldrøyking, varmrøyking, raking og rakefiske, salting og speking, tørking, luting, graving og hermetisering. Har oppskrifter, litteraturliste og register. Har tidligere vært utgitt i 2002 med tittelen: Røyk og rak, tørk og grav. 1. utg.: Oslo : Naturforl., 2002 med tittel: Røyk og rak, tørk og grav Har bibliografi, innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-525-7596-5
  • 978-82-529-3268-3
Tilgjengelige
  • 0/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001106nam  22002411  450
*00176277
*00520110303234500.0
*008       2010           a     0    00nob 2
*015  $a0261634$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-525-7596-5
*020  $a978-82-529-3268-3$bib.$cNkr 419.00
*035  $a(BIBBI)000261634
*08231$a641.4$zh$25
*090  $bq$c641.4$dH
*096  $a641.4 H
*100 0$aHagen, Helge$d1951-$jn.
*24510$aAlt om røyk og rak, tørk og grav$bspeking, salting, hermetisering$cHelge Hagen
*250  $a2. utg.
*260  $a[Oslo]$bTun$c2010
*300  $a192 s.$bkol. ill.
*503  $a1. utg.: Oslo : Naturforl., 2002 med tittel: Røyk og rak, tørk og grav
*505  $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, register
*520  $aI denne boka har forfatteren samlet tradisjoner og teknikker som kan brukes for å konservere mat. Kaldrøyking, varmrøyking, raking og rakefiske, salting og speking, tørking, luting, graving og hermetisering. Har oppskrifter, litteraturliste og register. Har tidligere vært utgitt i 2002 med tittelen: Røyk og rak, tørk og grav.
*650 1$aMatvarer$xKonservering$0husstell$1641.4$2BS$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerSamlingHylle
Ex1Purring sendt16.09.2022Fauske voksen 641.4 H