Fauske bibliotek

Reinsdyrkjøtt
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Reinsdyrkjøtt
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.691 R
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1974
Noter
  • Heftet er utarbeidet av Statens institutt for forbruksforskning. Den har til hensikt å gi veiledning i bruk og tillaging av reinsdyrkjøtt. Det er tatt med et avsnitt om næringsinnhold i kjøtt, innmat og blod av reinsdyr. Forsøksleder Sven Skjenneberg, Statens Reinforsøk, har skrevet innledningen. Heimkonsulentene i Finnmark vært behjelpelig med å skaffe tilveie en del spesielle oppskrifter nordfra. Mange av disse er oppskrifter på stedbundne retter som ikke bør gå i glemmeboken. Professor dr. med. Nicolay Eeg -Larsen har lest gjennom manuskriptet og gitt enkelte råd.
ISBN
  • 82-7063-023-0
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam
*00181882
*008                      ar   0 no  0 nob
*015  $a2053925
*019  $bl
*020  $a82-7063-023-0$bh.
*082  $a641.691$zh
*0823 $a641.592
*096  $a641.691 R
*24500$aReinsdyrkjøtt
*250  $a3. oppl.
*260  $aOslo$bStatens institutt for forbruksforskning$c1974?
*300  $a32 s.$bill.
*520  $aHeftet er utarbeidet av Statens institutt for forbruksforskning. Den har til hensikt å gi veiledning i bruk og tillaging av reinsdyrkjøtt. Det er tatt med et avsnitt om næringsinnhold i kjøtt, innmat og blod av reinsdyr. Forsøksleder Sven Skjenneberg, Statens Reinforsøk, har skrevet innledningen. Heimkonsulentene i Finnmark vært behjelpelig med å skaffe tilveie en del spesielle oppskrifter nordfra. Mange av disse er oppskrifter på stedbundne retter som ikke bør gå i glemmeboken. Professor dr. med. Nicolay Eeg -Larsen har lest gjennom manuskriptet og gitt enkelte råd.
*650  $aReinsdyrkjøtt$0matlaging$1641.691
*650 0$aSamisk matlaging$1641.592
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerSamlingHylle
Ex1Tilgjengelig Fauske voksen Mag 641.691 R