Tittel
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Heftet er utarbeidet av Statens institutt for forbruksforskning. Den har til hensikt å gi veiledning i bruk og tillaging av reinsdyrkjøtt . Det er tatt med et avsnitt om næringsinnhold i kjøtt, innmat og blod av reinsdyr. Forsøksleder Sven Skjenneberg, Statens Reinforsøk, har skrevet innledningen. Heimkonsulentene i Finnmark vært behjelpelig med å skaffe tilveie en del spesielle oppskrifter nordfra. Mange av disse er oppskrifter på stedbundne retter som ikke bør gå i glemmeboken. Professor dr. med. Nicolay Eeg -Larsen har lest gjennom manuskriptet og gitt enkelte råd.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam
*00181882
*008 ar 0 no 0 nob
*015 $a2053925
*019 $bl
*020 $a82-7063-023-0$bh.
*082 $a641.691$zh
*0823 $a641.592
*096 $a641.691 R
*24500$aReinsdyrkjøtt
*250 $a3. oppl.
*260 $aOslo$bStatens institutt for forbruksforskning$c1974?
*300 $a32 s.$bill.
*520 $aHeftet er utarbeidet av Statens institutt for forbruksforskning. Den har til hensikt å gi veiledning i bruk og tillaging av reinsdyrkjøtt . Det er tatt med et avsnitt om næringsinnhold i kjøtt, innmat og blod av reinsdyr. Forsøksleder Sven Skjenneberg, Statens Reinforsøk, har skrevet innledningen. Heimkonsulentene i Finnmark vært behjelpelig med å skaffe tilveie en del spesielle oppskrifter nordfra. Mange av disse er oppskrifter på stedbundne retter som ikke bør gå i glemmeboken. Professor dr. med. Nicolay Eeg -Larsen har lest gjennom manuskriptet og gitt enkelte råd.
*650 $aReinsdyrkjøtt $0matlaging$1641.691
*650 0$aSamisk matlaging$1641.592
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening