Fauske bibliotek

Basic glutenfri baking
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Basic glutenfri baking
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.815 S
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2015
Noter
  • I denne boka finner du tips om og oppskrifter på glutenfri bakst av ulike slag: brød og rundstykker, pizza og søt bakst som kaker og muffins. Mona Sæland er klinisk ernæringsfysiolog med doktorgrad i ernæring. Hun har tidligere skrevet boken "Bak med spelt" (2006). Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-8220-138-4
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00000891 am  2200205   4500
*00187866
*008                      a          00nob 2
*015  $a0436770 $bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-8220-138-4 $bib. $cNkr 299.00
*08231$a641.815 $zh $25
*090  $c641.815 $dS
*096  $a641.815 S
*100 0$aSæland, Mone Eli$jn.
*24510$aBasic glutenfri baking $cMone Sæland & Jon Marius Nilsson
*260  $a[Oslo] $bArneberg$ccop. 2015
*300  $a98 s. $bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aI denne boka finner du tips om og oppskrifter på glutenfri bakst av ulike slag: brød og rundstykker, pizza og søt bakst som kaker og muffins. Mona Sæland er klinisk ernæringsfysiolog med doktorgrad i ernæring. Hun har tidligere skrevet boken "Bak med spelt" (2006).
*650 1$aBaking$xGlutenfri kost$1641.81/5$2BS $9nor
*700 0$aNilsson, Jon Marius$d1982-$efotogr. $jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerSamlingHylle
Ex1Tilgjengelig Fauske voksen 641.815 S